Перапрацоўка давальніцкай сыравіны
спецыяльная тэхналогія, якая мае сваю спецыфіку і асаблівасці. Тут важна выконваць усе тонкасці і нюансы для таго, каб працэс быў максімальна эфектыўным. Пад давальніцкай сыравінай маюцца на ўвазе рэчывы контрагента-партнёра, якія ўвозяцца ў іншую дзяржаву або перамяшчаюцца па тэрыторыі краіны з мэтай іх перапрацоўкі ў гатовую прадукцыю з далейшым яе вывазам назад.
Перапрацоўка давальніцкай сыравіны ўключае:
- перапрацоўку;
- ачышчэнне;
- фасаў ку ў тары.
Часцей за ўсё для такіх мэт ужываецца алей сланечнікавы. Перапрацоўка давальніцкай сыравіны прадугледжвае тэхналагічныя працэсы па падрыхтоўцы насення, рафініраванні. Дадзеныя аперацыі таксама маюць на ўвазе захоўванне расліннага алею ў спецыяльных тарах.
Што ўключае ў сябе перапрацоўка давальніцкай сыравіны?
Перапрацоўка давальніцкай сыравіны - рацыянальнае рашэнне, якое мае вялікую колькасць пераваг. Алей сланечнікавы, вытворцы якога выконваюць усе тонкасці і нюансы, адрозніваецца высокай якасцю.
Вытворчасць уключае наступныя этапы:
- падрыхтоўку насення;
- выманне масла з сыравіны;
- рафінацыя.
Не заўсёды ёсць магчымасць на ўласным прадпрыемстве здзейсніць вытворчы цыкл. Менавіта ў такім выпадку рацыянальным і практычным рашэннем стане перапрацоўка давальніцкай сыравіны. Гэта выгадна па многіх прычынах:
- аператыўна;
- якасна;
- даступна;
- няма неабходнасці купляць уласнае абсталяванне.
Пісьменны і комплексны падыход - залог максімальнага поспеху. Якасная перапрацоўка давальніцкай сыравіны дасць магчымасць ажыццявіць усе неабходныя працэдуры за кароткі час пры мінімуме затрат. Выкарыстанне сучаснага тэхналагічнага абсталявання садзейнічае правільнаму, прафесійнаму і аператыўнаму выкананню пастаўленай задачы.
- 2 бакі ёмістасцю 1000 тон;
- 6 бакаў ёмістасцю 200 тон;
- 1 бак ёмістасцю 680 тон;
- 2 бакі ёмістасцю 320 тон;
- 5 бакаў ёмістасцю 60 тон.
Агульная ёмістасць бакавой гаспадаркі складае 4 820 тон.
Кошт паслуг па перапрацоўцы і захоўванні сыравіны можна даведацца па тэлефоне +37525745657 або адправіць запыт на эл. пошту bzrm@mail.ru