Перапрацоўка давальніцкай сыравіны


бакавы.jpg спецыяльная тэхналогія, якая мае сваю спецыфіку і асаблівасці. Тут важна выконваць усе тонкасці і нюансы для таго, каб працэс быў максімальна эфектыўным. Пад давальніцкай сыравінай маюцца на ўвазе рэчывы контрагента-партнёра, якія ўвозяцца ў іншую дзяржаву або перамяшчаюцца па тэрыторыі краіны з мэтай іх перапрацоўкі ў гатовую прадукцыю з далейшым яе вывазам назад. 

Перапрацоўка давальніцкай сыравіны ўключае:

  • перапрацоўку;
  • ачышчэнне;
  • фасаў ку ў тары.

Часцей за ўсё для такіх мэт ужываецца алей сланечнікавы. Перапрацоўка давальніцкай сыравіны прадугледжвае тэхналагічныя працэсы па падрыхтоўцы насення, рафініраванні. Дадзеныя аперацыі таксама маюць на ўвазе захоўванне расліннага алею ў спецыяльных тарах.

Што ўключае ў сябе перапрацоўка давальніцкай сыравіны?

Перапрацоўка давальніцкай сыравіны - рацыянальнае рашэнне, якое мае вялікую колькасць пераваг. Алей сланечнікавы, вытворцы якога выконваюць усе тонкасці і нюансы, адрозніваецца высокай якасцю. 

Вытворчасць уключае наступныя этапы:

  • падрыхтоўку насення;
  • выманне масла з сыравіны;
  • рафінацыя.

Не заўсёды ёсць магчымасць на ўласным прадпрыемстве здзейсніць вытворчы цыкл. Менавіта ў такім выпадку рацыянальным і практычным рашэннем стане перапрацоўка давальніцкай сыравіны. Гэта выгадна па многіх прычынах:

  1. аператыўна;
  2. якасна;
  3. даступна;
  4. няма неабходнасці купляць уласнае абсталяванне.

Пісьменны і комплексны падыход - залог максімальнага поспеху. Якасная перапрацоўка давальніцкай сыравіны дасць магчымасць ажыццявіць усе неабходныя працэдуры за кароткі час пры мінімуме затрат. Выкарыстанне сучаснага тэхналагічнага абсталявання садзейнічае правільнаму, прафесійнаму і аператыўнаму выкананню пастаўленай задачы.

Бакавая гаспадарка ААТ БЗРМ уключае: 

- 2 бакі ёмістасцю 1000 тон;

- 6 бакаў ёмістасцю 200 тон;

- 1 бак ёмістасцю 680 тон;

- 2 бакі ёмістасцю 320 тон;

- 5 бакаў ёмістасцю 60 тон.

Агульная ёмістасць бакавой гаспадаркі складае 4 820 тон.

Кошт паслуг па перапрацоўцы і захоўванні сыравіны можна даведацца па тэлефоне +37525745657 або адправіць запыт на эл. пошту bzrm@mail.ru